miercuri, 4 aprilie 2012

Bratari Kabbalah

Bratara Kabbalah este o bratara talisman din ata rosie fiind purtata ca un talisman impotriva ghinionului adus de "evil eye" (invidia, gelozia si resentimentele celor din jur). Ea se leaga sau se poarta de obicei pe mana stanga, aceasta fiind partea (palma) care primeste, partea prin care energia intra in corp. 

Bratara Hamsa isi are originile in traditiile din Orientul Mijlociu. Acesta amuleta antica protejeaza impotriva deochiului si totodata confera fericire, sanatate, energie pozitiva purtatorului.
Desi hamsa este recunoscuta ca un simbol  originile sale exacte sunt necunoscute.  Unii sustin ca aceasta isi are originea în vechea Fenicia, cand era folosita ca un simbol al zeiţei Tanit, alţii sustin că a apărut ca un simbol hindus a unui zeu sau zeiţă.  Există, de asemenea, o teorie că evreii au fost, probabil, primii care au folosit hamsa ca un element de protecţie.
În cultura evreiasca, roşu este cunoscută ca o culoare deosebit de puternică pentru apararea impotriva răului.
Celebrităţi precum Nicole Richie, Lindsay Lohan poarta bratari hamsa. Si la noi vedetele precum: Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Andreea Raicu, Catalin Botezatu poarta bratari cu snur rosu.  Ea a devenit, de asemenea, un cadou ideal pentru de ziua de nastere.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu